Jeg er kulturformidler især til børn. At formidle er det samme som at lege. Vil du lege med mig? Så skal du møde mine talende aber Rango Og hans lillebror Ludwig hård banan – se videoerne her ved siden af. Aberne er det fortryllende bindeled mellem fantasi og virkelighed.
I den fabulerende dialog kan alt ske.

Jeg laver underholdning med Sørens Safari Show. Med mine dejlige talende dyr. Jeg er kunstner. Træskulpturer skabt med motorsav. Historiefortæller for børn, musiker – sang, dans, trommer og leg for børn og voksne. Salg og produktion af instrumenter.

Klik dig rundt på min side og se hvad jeg ellers kan tilbyde

Underholdning

Aben Rango elsker sange om ham selv “åh abe! Åh gid jeg var lige som mig selv!” Hans lillebror Ludwig “hård banan” drømmer om at være sej som tarzan åh ih åhhhhh!

Tigeren Troels Triger er frygtelig drillesyg fordi alle hans striber i virkeligheden er narestreger. Søren laver også cirkusnumre som børnene hjælper ham med.

Skulpturer

Med motorsav skaber jeg kunst til børn. Det kan være i parker, i skolegården eller på legepladsen i en børnehave. Jeg elsker at lave skulpturelle legepladser hvor børn kan lege sig ind i fantasien.

Jeg er særligt interesseret i at lave skulpturelle musik instrumenter til ude brug.

Tinga tinga trommer

Aben Rango elsker sange om ham selv “åh abe! Åh gid jeg var lige som mig selv!” Hans lillebror Ludwig “hård banan” drømmer om at være sej som tarzan åh ih åhhhhh! Tigeren Troels Triger er frygtelig drillesyg fordi alle hans striber i virkeligheden er narestreger. Søren laver også cirkusnumre som børnene hjælper ham med.